Новини

Турандот - Опера от Джакомо Пучини

Нова дата  

02 юни

Уважаеми клиенти,


На 02.06.2020 в 11:34ч. получихме следното съобщение от организатора на Турандот - Опера от Джакомо Пучини на 9 март 2020 в НДК, Театрално-музикален продуцентски център Варна:


 


"Потвърждаваме официална дата за "Турандот" в НДК - 25.10.2020г.


Закупените до този момент билети важат за новата дата без презаверка"
Процедура за връщане на билети:

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
!Билети, закупени от Офис 1, книжарници Ориндж, Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.


 


Краен срок: 30.06.2020