Новини

КОНЦЕРТ НА ГРАФА

3 нови дати

03 юни

Уважаеми клиенти,


На 03.06.2020 в 15:45ч. получихме следното съобщение от организатора на КОНЦЕРТ НА ГРАФА - Стадион Българска Армия, МОНТЕ МЮЗИК ООД:


 


"С огромна радост Ви съобщаваме, че през лятото на 2020 година ще се състоят не един, а три концерта на Графа на стадион "Юнак" (София).
През последните няколко месеца всички минахме през трудни моменти и много изпитания, а вярата, че ще се срещнем това лято, ни даваше сили и смисъл.
Графа и ние от Монте Мюзик, наблюдавахме развитието на ситуацията отблизо и в момента, в който се появи възможност за организирането на събития на открито, заработихме здраво, за да препланираме концертната си програма.
Вълнуваме се безкрайно и повече отвсякога нямаме търпение да ви видим пред сцената.
Отговорността ни към Вас и Вашето здраве изискваха да направим промяна в плана (колко необичайно за 2020 😊).

Представяме Ви новия план и нямаме търпение да се включите в него:

1. Избрахме дати за концерти в средата на юли.
2. Ще направим 3 концерта на стадион "Юнак" (София), който е по-компактен и по този начин ще регулираме лесно пропускателния режим, няма да позволим струпване на твърде много хора и ще се погрижим всички да се чуствате уютно и спокойно по време на концертите.
3. Намерихме начин да презаверим билетите Ви от стадион "Българска армия" и те да важат за новите дати при минимум усилия от Ваша страна.
4. Ако нямате билет - имайте търпение, от 14 юни стартира продажбата на билети за новите дати.

Ето как да презаверите вече закупените билети за стадион "Българска армия":

- до 12 юни 2020 имате възможност да презаверите Вашите билети за една от новите дати - 14, 15 и 16 юли 2020.
- единственото, което трябва да направите е да снимате /сканирате билетите си и да ги изпратите на info@eventim.bg. Не пропускайте да напишете избраната от Вас дата!
- ще получите обратен мейл с билет с нулева стойност, на който ще са написани новите Ви места. Обърнете внимание, че новият билет е print@home и важи само в комплект с първоначално закупения билет за стадион "Българска армия". Не забравяйте да го принтирате преди да тръгнете към концерта, както и да вземете стария билет.
- ако все пак датите не Ви позволяват да посетите концертите на 14, 15, 16 юли (надяваме се да успеете да съчетаете новите дати с плановете си за лятото 😊), остава опцията да ги върнете на местата, от които сте ги закупили. Ако билетът Ви е закупен от сайта на Ивентим, изпратете го сниман/сканиран на info@eventim.bg. Стойността му ще бъде възстановена по банковата Ви сметка. Срокът е същия - 12 юни 2020.

Допълваме, че дори и да не успеете да релокирате билетите си, закупените за "Българска армия", те важат за всеки един от концертите на стадион "Юнак" на 14, 15 и 16 юли 2020 година.
Молбата ни е да не оставяте всичко за последния момент, защото ситуацията изисква повече отвсякога да бъдем внимателни, подготвени предварително и когато застанем пред концертната сцена, да мислим единствено за предстоящия дългоочакван концерт на Графа.

Не се притеснявайте да ни безпокоите и задавате допълнителни въпроси!

Бъдете здрави!

Екип Монте"
Процедура за връщане на билети:


Процедура за връщане на билети:

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
!Билети, закупени от Офис 1, книжарници Ориндж, Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.


 


Краен срок: 12.06.2020