Новини

ДОБРАТА, ЛОШАТА И КРАСИМИРА

Велико Търново и Варна

09 юни

Уважаеми клиенти,


На 08.06.2020 в 14:57ч. получихме следното съобщение от организатора на ДОБРАТА, ЛОШАТА И КРАСИМИРА, Прайм го ООД:


 


"ДОБРАТА, ЛОШАТА И КРАСИМИРА - 19.03.2020


Във връзка с отлагането на стенд-ъп премиерата на „Добрата, Лошата и Красимира“ на 19 Март във Велико Търново и наложените епидемиологични мерки в страната събитието ще се отложи за дата през есента.
Държим всички наши зрители да имат възможност да върнат билетите, закупени в мрежата на eventim до 30ти юни 2020. Всички билети, които не се върнат до тази дата могат да се презаверят и да се ползват за събитие през есента.
За въпроси към клуба молим да се свържете с тях на телефон: 0888 77 88 68


 


ДОБРАТА, ЛОШАТА И КРАСИМИРА - 20.03.2020


Описание събитие 23/06/2020


Красимира Хаджииванова, Елисавета Белобрадова и Оля Малинов са 3 жени на микрофона. Те промениха разбирането за стенд-ъп в България и разпродадоха 2 пъти зала 1 на НДК с култовия спектакъл One Night Stand. След като през лятото на 2019 пръснаха по шевовете плажа на Варна, сега те се завръщат с новия си спектакъл "Добрата, Лошата и Красимира". Авторски стенд-ъп за живота, секса, мутренските времена и Бразилия, където класическата поезия се смесва с битови драми и много голи хора. Шоуто беше 4 пъти разпродадено в София, въпреки, че Оля е посветила своя текст на Варна.
Събитието е разпродадено още през Март, ако желаете да закупите билети разгледайте програмата ни във фейсбук за още събития във Варна през Юни.


Вратите отварят в 19:00, шоуто започва в 20:00


Съдържанието е експлицитно и на събитието не се допускат лица под 18 години без придружител.
Билетът не гарантира седящо място, за резервации, молим, обръщайте се към клуба:
📞 0882 40 30 20
🗓️ 20.03.20 / Start 20:00 /
👉 бул. „Цар Освободител“ 76 Г


На вниманието на всички, закупили билети през месец Март и желаещи да ги върнат- можете да направите това само до датата на събитието. Тези билети няма да важат за други събития на 3 жени на микрофона във Варна или в който и да е друг град в България."


 


 


Процедура за връщане на билети:

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
!Билети, закупени от Офис 1, книжарници Ориндж, Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.


 


Краен срок за връщане на билети:


Велико Търново - 30.06.2020


Варна - 23.06.2020