Новини

Кино и Звезди - лятно и АВТО кино

Отмяна

11 юни

Уважаеми клиенти,


На 11.06.2020 в 15:31ч. получихме следното съобщение от организатора на Кино и Звезди : Лятно кино Варна и Кино и Звезди : АВТО КИНО, АН ПРОДЖЕКТ ЕООД:


 


"Здравейте Уважаеми почитатели на киното, поради променилата се обстановка в страната, отлагаме провеждането на Авто и Лятно кино за следващи периоди през лятото. Към момента не можем да посочим кога точно. Ще ви очакваме при следващи насрочени дати."
Процедура за връщане на билети:

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
!Билети, закупени от Офис 1, книжарници Ориндж, Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.