Новини

Лебедово езеро - Велико Търново

отмяна

15 юни

Уважаеми клиенти,


На 15.06.2020 в 10:34 ч. получихме следното съобщение от организатора на Лебедово езеро във Велико Търново, Държавна опера Стара Загора:


 


"Уважаеми клиенти, поради възникналата епидемичния обстановка в страната и голямо наше съжалание, не успяхме да изиграем предвидения балет на 2 април "Лебедово Езеро", в зала ДКС "Васил Левски" гр. В.Търново. Към момента не се предвижда да гастролираме във прекрасния град В.Търново, но се надяваме всичко да е наред и скоро да бъдем всичко заедно."
Процедура за връщане на билети:

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
!Билети, закупени от Офис 1, книжарници Ориндж, Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.