Новини

ГЕОРГИ ХРИСТОВ - Моят път - Велико Търново

Нова дата и място

19 юни

Уважаеми клиенти,


На 19.06.2020 в 10:21ч. получихме следното съобщение от организатора на ГЕОРГИ ХРИСТОВ - Моят път - Велико Търново, ЕЛ ЕМ СИ ГРУП ЕООД:
“Поради  лоша прогноза за вероятност от валежи, концертът на Георги Христов в гр. Велико Търново, обявен за 22.06 се премества за 17.09.2020г. От 19.30ч. в ДКС "Васил Левски"!


Билетите ще важат без презаверяване! Екипът ви гарантира, че концертът си заслужава изчакването! Всички, които искат да върнат своите билети могат да го направят в касите от където са закупени до 22.07.2020г.”
Процедура за връщане на билети:

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
!Билети, закупени от Офис 1, книжарници Ориндж, Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.


Краен срок за връщане - 22.07.2020