Новини

ГЕОРГИ ХРИСТОВ - Моят път - Ямбол и Русе

отмяна

24 юни

Уважаеми клиенти,


На 24.06.2020 в 11:11ч. получихме следното съобщение от организатора на ГЕОРГИ ХРИСТОВ - Моят път - Ямбол и Русе, ЕЛ ЕМ СИ ГРУП ЕООД:
“Поради възникнали технически причини, концертът на Георги Христов в гр. Ямбол, обявен за 10.09 и концертът в гр.Русе, обявен за 08.09 се отменят ! Екипът на Георги Христов се извинява за причиненото неудобство! Билетите може да върнете на касата, от където са закупени.''
Процедура за връщане на билети:

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
!Билети, закупени от Офис 1, книжарници Ориндж, Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.