Новини

ДОБРАТА, ЛОШАТА И КРАСИМИРА

Нови дати на събитията във Варна: 23 Юни се мести на 11 август 24 юни се мести на 12 август

24 юни

Уважаеми клиенти,


На 24.06.2020 в 12:24ч. получихме следното съобщение от организатора на ДОБРАТА, ЛОШАТА И КРАСИМИРА Варна, Прайм го ООД:


 


"Скъпи фенове и зрители, с оглед на постоянно променящата се обстановка взехме трудното, но добре обмислено решение да отменим двете си разпродадени събития във Варна- в клуб Vogue на 23/06 и в клуб Menthol на 24/06. Не знаем какво ще се случи в следващите дни, но вярваме, че имаме морален и граждански дълг да пазим хората около себе си и този дълг е по-важен от всички продадени билети и всякаква печалба. Знаем, че много искате да ни гледате. Начинът, по който изчезват билетите за Варна, ясно говори за това. Обаче ние искаме и да ви прегръщаме, и да си казваме наздраве, и да се забавляваме заедно, а към момента не можем да си позволим това. Съжаляваме повече от вас, че няма да се видим тази седмица, защото Варна ни е Бродуей и винаги е супер да играем в този град, но просто не желаем да бъдем повод за събиране на стотици хора на едно място в момента. Имаме уговорени дати за 11 и 12 август във Варна и имате възможност да си запазите билетите за там, или да ги върнете в касите, откъдето са купени. Ще се погрижим всеки, който иска да си върне билета, да си получи парите обратно. За допълнителна информация може да се свържете с нас на 3onthemicrophone@gmail.com"


 


Процедура за връщане на билети:

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
!Билети, закупени от Офис 1, книжарници Ориндж, Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.