Новини

ЧЕЛОПЕЧ РОК ФЕСТ ВЪЛЧАТА ПЪТЕКА 2021

Нови дати  

15 юни

Уважаеми клиенти,


На 15.06.2020 в 12:00ч. получихме следното съобщение от организатора на ЧЕЛОПЕЧ РОК ФЕСТ ВЪЛЧАТА ПЪТЕКА 2021, ФАРАОН-56 ЕООД:
"AMORPHIS и MAYHEM остават хедлайнери на WOLF FEST – вълчата пътека 2021


 


Сложната обстановка, свързана с пандемията от COVID-19 наложи отлагането на WOLF FEST – Вълчата пътека за 09-ти и 10-ти юли 2021 г.


AMORPHIS и MAYHEM потвърдиха участието си като хедлайнери и догодина!


Освен тях участието си официално потвърдиха и CANDLEMASS, WOLFHEART, PHIL CAMPBELL & THE BASTARD SONS и GRAVE DIGGER. 


Българските групи ODD CREW, URBAN GREY и DRIVE YOUR LIFE също ще са задължителна част от изданието през 2021 г . Очаква се и официалното потвърждение от последната група, която ще запълни афиша на фестивала.


Всички закупени билети и ваучери остават валидни за новите дати на фестивала без допълнителна заверка.


В случай, че някой закупил вече билет не може да присъства на новите дати, може да върне билета си и да получи парите си обратно.


Връщането на пропуските ще бъде възможно от 15.06.2020 г. до 31.08.2020 г."


 


Процедура за връщане на билети:


Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
!Билети, закупени от Офис 1, книжарници Ориндж, Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.