Новини

ЛЕКЦИЯ N2 "ЗА ВСЕОБЩАТА ПРОСВЕТА

Варна

15 юни

Уважаеми клиенти,


На 15.06.2020 в 08:09 ч. получихме следното съобщение от организатора на ЛЕКЦИЯ N2 "ЗА ВСЕОБЩАТА ПРОСВЕТА, Драматичен театър Пловдив:


 


"Предвид създалата се ситуация в България, спектакълът на Камен Донев, програмиран за 3 АПРИЛ 2020 година в „Двореца на културата и спорта“ – гр. Варна се налага да бъде пренасочен за 10 октомври 2020 година. Билетите ще важат без презаверка. За тези, които искат да ги върнат, ще могат да направят това до 30 юни."


 


Процедура за връщане на билети:

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
!Билети, закупени от Офис 1, книжарници Ориндж, Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.


 


Срокът за връщане на билети е удължен до 30.06.2020