Новини

OPERA OPEN 2020: ТОСКА / TOSKA

Отмяна

09 юни

Уважаеми клиенти,


На 08.06.2020 в 14:57ч. получихме следното съобщение от организатора на OPERA OPEN 2020: ТОСКА / TOSKA, Държавна опера - Пловдив:


 


"Спектакълът "Тоска" на Античен театър на 26.06 няма да се състои. Фестивалът Opera Open се открива на 10.07! Билетите за "Тоска"могат да се върнат на касата, от която са закупени до 29.06"
Процедура за връщане на билети:

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
!Билети, закупени от Офис 1, книжарници Ориндж, Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.


 


Краен срок за връщане - 29.06.2020