Новини

TРУБАДУР

Отмяна

30 юни

Уважаеми клиенти,


На 30.06.2020 в 15:34 ч. получихме следното съобщение от организатора на TРУБАДУР във Велико Търново, крепост Царевец, Държавна опера - Бургас:
"Поради несигурната и бързо променящата се епидемична обстановка и с цел опазване здравето на артистичният състав Държавна опера – Бургас, Ви уведомяваме, че отменяме  събитието "Трубадур", което бе предвидено да се състои на 18 юли 2020 г.  - на откритата сцена на крепостта "Царевец" в гр. Велико Търново, в рамките на фестивала "Сцена на вековете."
Процедура за връщане на билети:

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
!Билети, закупени от Офис 1, книжарници Ориндж, Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.