Новини

W.A.S.P.: 1984 To HEADLESS

Отмяна

15 юни

Уважаеми клиенти,


На 15.06.2020 в 14:31ч. получихме следното съобщение от организатора на W.A.S.P.: 1984 To HEADLESS, Би Джи Ти Ес Си ЕООД:


 


"COVID-19: W.A.S.P. НА 10 НОЕМВРИ В СОФИЯ!


 


BGTSC съобщава: Концертът на W.A.S.P., който трябваше да се състои на 10 ноември тази година в столичната зала „Универсиада“ няма да се състои! Поради неясната ситуация с разпространението на COVID-19 предстоящото турне “1984 To HEADLESS”, с което W.A.S.P. празнуват Хитовете от първите 4 албума на групата е прекратено!

От утре, 15 юни, до края на тази година започва да тече процедура за връщане на билети, както следва:

Процедура за връщане на билети:

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
!Билети, закупени от Офис 1, книжарници Ориндж, Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.


 


Предстои обявяването на допълнителна информация!

Бъдете здрави!

Хит на W.A.S.P.: https://www.youtube.com/watch?v=lbHYyPdQfqk"


Срок за връщане на билети - от 15.06 до 31.12.2020 г.