Новини

Васко Василев София

Нова дата

07 юли

Уважаеми клиенти,


На 07.07.2020 в 13:38 ч. получихме следното съобщение от организатора на ВАСКО ВАСИЛЕВ - София, Пинг Понг Ивентс ЕООД: 


Концертът на Васко Василев, обявен за 21-ви декември тази година, се мести на 20-ти октомври 2021 – отново в зала 1, НДК.


С моя екип вярваме, че е необходимо време, за да се преосмисли и преорганизира всичко, свързано с провеждането на концертите като форма на удоволствие и наслада. Времето, което остава от тази календарна година няма да е достатъчно, за да направим концерт, какъвто бихме искали и затова решението ни е да го преместим за следващата“, споделя Васко Василев.


Всички билети, закупени за концерта през декември ще важат за новата дата, без да е необходимо презаверяване."


 


Процедура за връщане на билети:

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
!Билети, закупени от Офис 1, книжарници Ориндж, Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.


Краен срок за връщане - 07.08.2020