Новини

Cinema - Under The Stars

Прожекциите на “Ема” на 18.07 и “Аладин” на 19.07 са отменени поради неблагоприятни метеорологични условия

20 юли

Уважаеми клиенти,

На 20.07.2020 в 11:00 ч. получихме следното съобщение от организатора на Cinema - Under The Stars, Б8 Бранд ЕООД:


"С огромно съжаление за всички кино любители и почитатели на романтичните летни вечери споделяме, че прожекциите на “Ема” на 18.07 и “Аладин” на 19.07 са отменени поради неблагоприятни метеорологични условия и няма да се състоят.


Всички закупени билети за отменените прожекции ще бъдат валидни за прожекция по Ваш избор от оставащите ни по програмата за ЮЛИ 2020:

23.07 ЧЕТВЪРТЪК: Джон Уик 3 (John Wick 3) 24.07 ПЕТЪК: Робин Худ: Началото (Robin Hood) 25.07 СЪБОТА: Невидимия (The Invisible Man) 26.07 НЕДЕЛЯ: Доктор Дулитъл (Dolittle) - дублиран на български език


При желание, закупени билети за отменените прожекции могат също да бъдат върнати в цялата мрежа на Eventim, считано от днес, вместо използването им за следваща дата.


Очакваме ви на стадион Раковски отново в четвъртък за още невероятни кино вечери!


🎟 Виж програмата за ЮЛИ 2020 на https://cinemaunderthestars.bg"

Процедура за връщане на билети:

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени. !Билети, закупени от Офис 1, Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ: - с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg - с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.