Новини

Deva Premal & Miten with Manose

НОВА ДАТА

14 юли

Уважаеми клиенти,

На 14.07.2020 в 10:00 ч. получихме следното съобщение от организатора на Deva Premal & Miten with Manose and The Temple Band, Класик Стейдж Ентъртейнмънт ЕООД:

"НОВА ДАТА ЗА КОНЦЕРТ НА Deva Premal & Miten with Manose

23 октомври 2021 г. (събота) е новата дата на дългоочаквания софийски концерт на Deva Premal & Miten with Manose. Концертът ще е пак в Зала 1 НДК

Поради световната пандемия, ню ейдж звездите и непалският виртуоз Manose изместват цялото си световно турне за 2021. Тези промени вече са публикувани в официалните им страници. В тези страници, освен да следите новините, можете да общувате и с артистите, като се присъедините към някоя от ежедневните им лайв стрийм музикални и мантра сесии, с пожелание за мир и здраве на всички хора по света.

Всички закупени билети важат за новата дата без презаверяване. Хората, които смятат, че няма да имат възможност да посетят концерта на новата дата през 2021 г., ще могат да си върнат билетите в касите, от където са били закупени. "

Процедура за връщане на билети: Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени. !Билети, закупени от Офис 1, книжарници Ориндж, Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ: - с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg - с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане : 15.10.2020