Новини

Фалшив Герой и БЪЛГАРИ ОТ СТАРО ВРЕМЕ

отменени събития

27 юли

Уважаеми клиенти,

На 25.07.2020 в 10:40 ч. получихме следното съобщение от организатора на Фалшив Герой и БЪЛГАРИ ОТ СТАРО ВРЕМЕ, ТОП АРТИСТ АРТ ЕООД:

"Уважаеми приятели,


С оглед на сложната епидемиологична ситуация в страната, наложените забрани за провеждане на многолюдни събития, и притесненията на мнозина да присъстват на групови събирания, с голямо съжаление обявяваме, че планираните за 02.06.2020 и 03.06.2020 „ФАЛШИВ ГЕРОЙ НА ТОДОР КОЛЕВ“ и операта „БЪЛГАРИ ОТ СТАРО ВРЕМЕ“ няма да се състоят.

Билетите може да върнете в ИВЕНТИМ.

БЛАГОДАРИМ ВИ ЗА РАЗБИРАНЕТО ,ПАЗЕТЕ СЕ И ДО СКОРО!"


Процедура за връщане на билети:


Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Офис 1, Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.