Новини

ФАНТОМЪТ НИКОГА НЕ УМИРА

14 юли

Уважаеми клиенти,

На 14.07.2020 в 16:16 ч. получихме следното съобщение от организатора на ФАНТОМЪТ НИКОГА НЕ УМИРА в Joy Station, Ивент кафе бутик ООД:

"Събитията около пандемията от Covid-19 се отразиха и на нашата организация. Използваме възможността да преместим събитието по-рано за да минимизираме вероятността от забрана на посещения на театри и културни центрове в късната есен и да си дадем възможност за среща с нашата публика. За съжаление в тази връзка и участието на детската филхармония няма да е възможно сега, но ще направим всичко възможно това да не се отрази на качеството на представлението.

Проектът „Фантомът никога не умира“ представлява концерт- спектакъл от две части, съдържащи най-доброто от най-популярния мюзикъл на А. Л. Уебър „Фантомът на операта“ и по-малко известното му у нас, но също така гениално продължение „Любовта никога не умира“. Спектакълът носи това наименование като съчетание от двете заглавия. Идеята му е да се предостави възможност на любителите на тези произведения в синтезиран вид да се насладят на най-красивите и обичани изпълнения от двете на оригиналния език, с един по-различен прочит, в една новаторска за жанра среда и нови гласове. В същото време възможността да се чуе дори в Европа на живо и на оригиналния език „Любовта никога не умира“ е рядка, защото този мюзикъл се изпълнява изключително в САЩ.

Участват: Анета Тодорова / Ива Бизева, Петя Миланова/ Христина Лазарова, Фани Атанасова, Йоан Кръстев, Цветан Димитров, Димитър Кочев, Александра Боздуганова, Гергана Ситарска, Сантяго Очоа.

Диригент на хора- Марина Колева.

Мястото на събитието, клуб Joy Station, освен изключително- то качество на звука, осветлението и мултимедийната осигуреност позволява избор на различни типове седящи места за комфорта на всички посетители (разгледайте галерията).

Възможни са промени на схемата за разположение на местата в зависимост от актуалната епидемиологична обстановка.

За повече информация следете страницата на събитието ТУК"

Новата дата на събитието е 24 септември 2020 от 19 ч.