Новини

МИХАЕЛА ФИЛЕВА & LIVE BAND

нов концерт в Кино Кабана

22 юли

Уважаеми клиенти,

На 20.07.2020 в 15:54 ч. получихме следното съобщение от организатора на МИХАЕЛА ФИЛЕВА & LIVE BAND, МОНТЕ МЮЗИК ООД:


"В продажба е нов концерт на МИХАЕЛА ФИЛЕВА & LIVE BAND. Събитието ще се състои на 05.08.2020 от 20 ч. в Кино Кабана.

Закупените билети за отложения заради извънредното положение концерт на Михела Филева в Терминал 1 (11 април), ще важат за това събитие без презаверка!

Очакваме Ви!"

Процедура за връщане на билети:

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Офис 1, Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 22.08.2020