Новини

С мен бъди - ПЕТЯ БУЮКЛИЕВА

Промяна на дата

22 юли

Уважаеми клиенти,

На 21.07.2020 в 22:22 ч. получихме следното съобщение от организатора на С мен бъди - ПЕТЯ БУЮКЛИЕВА, ТИКЕТПАУЪР ЕООД:

„Петя Буюклиева празнува своя творчески юбилей - 2 по 20 години на сцена с бляскаво музикално шоу на 28 април 2021г. (сряда) в зала 1 на НДК!

Концертът „С мен бъди” включва златните хитове, песни, печелили „Гран При”, както и свежите превъплъщения на Жената Глас от шоуто за имитации „Като две капки вода”.

Промяната на датата е във връзка с епидемиологичната обстановка в страната от разпространението на COVID-19 и ограниченията, които я съпътстват.

„Благодаря за разбирането на моите почитатели, а на концерта на 28 април от 20:00ч. в зала 1 на НДК ще има допълнителен бонус към изненадите за тях.

Искам моите фенове да се насладят максимално и спокойно на мега шоуто, което им подготвяме вече повече от година, без да се притесняват за нищо”, споделя Жената глас и обещава грандиозен спектакъл.

Всички вече закупени билети за мега концерта „С мен бъди” на Петя Буюклиева ще важат и за новата дата - 28 април 2021г.

Певицата с уникален глас и неизчерпаема енергия, за която няма стилови граници в музиката, ще развълнува за пореден път с яркото си присъствие сърцата на няколко поколения българи.

Няколко пъти обявявана за певица № 1 на България, Петя Буюклиева от години е вдъхновение за много млади изпълнители, които имат стремеж да покоряват високи музикални висини.

Изненадите по време на концерта „С мен бъди” ще следват една след друга!

На сцената до Петя Буюклиева ще застанат елитни български музиканти, както и гост звездите Мария Илиева, Криско, Миро, Deep Zone Project, Михаела Маринова, Тони Георгиев, EVA, балет “Funky Monkeys”. Със специалното участие на един от най-добрите тенори в света - Бойко Цветанов.

· Концертът се провежда с партньорството и подкрепата на Столична Община, Министерство на Културата, Нова Телевизия, Хотел Хисар, Полиграфически комплекс Стови, охранителен холдинг ВТА, Дизайнер Стоян Радичев, Дентален имплантологичен център Нуридент.

· С медийното партньорство на БГ Радио, Дарик Радио и Българско Национално Радио

· Организатор: Тикетпауър ЕООД със съдействието на Балкан Ентертеймънт Груп ЕООД

С мен бъди, казва жената на всички времена и ви очаква, за да споделите заедно неповторими мигове на 28 април 2021 г. (сряда) в зала 1 на НДК!“

Процедура за връщане на билети:

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Офис 1, Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 23.08.2020