Новини

She’s The One

промяна на мястото на провеждане

14 юли

Уважаеми клиенти,

На 14.07.2020 в 08:58 ч. получихме следното съобщение от организатора на She’s The One, Дир.бг АД:

" Промяна в мястото на провеждане на She's The One by Dir.bg

Конференцията She's The One на 15 юли ще се проведе на открито пред Иновационен форум "Джон Атанасов" в "София Тех Парк". Ще очакваме всички почитатели на формата, които са закупили предварително билет. Поради противоепидемичните мерки билети на място няма да се предлагат.

Започваме с регистрация в 17.30 ч., лица под 18 години няма да се допускат. Събитието ще се проведе при гарантирано спазване на всички противоепидемични мерки.

Видео репортажи от конференцията ще бъдат излъчени на страниците на Dir.bg, както и в социалните мрежи.

Актуална информация за събитието може да намерите тук: https://shestheone.dir.bg/"

Процедура за връщане на билети:

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени. !Билети, закупени от Офис 1, книжарници Ориндж, Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ: - с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg - с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане : 15.08.2020