Новини

She’s The One

Нова дата

06 юли

Уважаеми клиенти,


На 06.07.2020 в 12:36 ч. получихме следното съобщение от организатора на She’s The One, Дир.бг АД:


 


"Как можеш да промениш света? Отговорът е: Намери 7 жени, пусни ги на свобода и гледай как Дяволът трепери в тяхно присъствие. Думите са на американския писател, оратор и радиоводещ Ерик Метаксас.


За тази цел ще съберем на една сцена 7 вдъхновяващи българки на 15 юли за втора поредна година в рамките на събитието "She`s the One" (18+).  Мястото е столичният клуб City Stage, а организатор на събитието е информационният портал Dir.bg.


Всяка от тези 7 жени има своя собствена магическа сила, но общото помежду им е, че покоряват сърцата, повдигат духа и дори само с появата си носят надежда и смисъл.


Подробности за She`s The One на 15 юли можете да намерите на сайта: https://shestheone.dir.bg/


Събитието ще се проведе при гарантирано спазване на всички противоепидемични мерки. Поради това местата са ограничени.


Конференцията She`s The One се осъществява с подкрепата на партньорите A1, Philip Morris Bulgaria, Вина PIXELS, RiceUp! и White Water.


И тъй като "She`s the One" датата си мени, но нрава и участниците - не, билетите, които бяха закупени от вас за 30 март (когато събитието не се състоя заради извънредното положение в страната), ще важат за новата дата - 15 юли! Teзи от вас, които имат билет, но няма да могат да присъстват на новата дата, могат да го върнат и да получат парите си обратно!


Събитието започва с регистрация в 17.30 ч., като за гостите ще има и коктейл."