Новини

SOFIA SUMMER FEST СТАРТИРА ПРЕЗ АВГУСТ

Летният фестивал на София се отлага заради пандемията COVID-19

13 юли

Уважаеми клиенти,На 13.07.2020 в 14:38 ч. получихме следното съобщение от организатора на Sofia Summer Fest 2020, ИВЕНТ БГ ДЗЗД:

"SOFIA SUMMER FEST СТАРТИРА ПРЕЗ АВГУСТ

Летният фестивал на София се отлага заради пандемията COVID-19

Летният фестивал Sofia Summer Fest, чийто старт беше планиран на 15 юли, ще бъде отложен поради епидемиологичните мерки в страната.

Проектът е обща инициатива на „Чучков Брадърс“, „София филм фест“, “Bulgarian Live Music” и BSG. Програмата на фестивала включва театрални постановки, кино, концерти, събития за деца и много други. Мястото на провеждане е Южен Парк II, зад музея „Земята и хората“ и зад музея за Съвременно изкуство.

„Взехме трудното решение да отложим фестивала. Нарастващите случаи на заразени и мерките, които се променят с дни, носят несигурност за дългосрочно събитие. Ще стартираме с нови дати за програмата, която ще бъде обявена съвсем скоро“, споделя Борислав Чучков, от организаторите.

Всички закупени билети за събитията на Sofia Summer Fest ще важат за новите дати без да е нужно да се заверяват. Всеки, който притежава билет и не може да присъства на новите дати, ще може да получи сумата на билета обратно от мястото на закупуване, след като новите дати бъдат обявени.

Фейсбук страница на фестивала: https://www.facebook.com/sofiasummerfestival/

Sofia Summer Fest – Открито за култура!

Фестивалът се провежда с подкрепата на Столична община и Министерство на културата

Място на провеждане - Южен парк II зад музея „Земята и хората“ и зад Музея за съвременно изкуство, до метростанция „Европейски съюз“ и хотел „Хилтън“ "