Новини

Burgas Rock & More - 30.08.2020

промяна в програмата

31 авг

Уважаеми клиенти,

На 31.08.2020 в 18:00 ч. получихме следното съобщение от организатора на Burgas Rock & More - 30.08.2020, Рок енд ивентс ООД:

"⚠️ Скъпи фенове, благодарим за подкрепата.

Във връзка настъпилата промяна в програмата на последния фестивален ден, всеки фен, който е закупил еднодневен билет за 30.08.2020 и не е посетил събитието, може да върне билета си до 13.09.2020 през мястото на закупуване"

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Офис 1, Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.