Новини

ГЕОРГИ ХРИСТОВ - Моят път - Търговище

отменен

27 авг

Уважаеми клиенти,

На 27.08.2020 в 12:27 ч. получихме следното съобщение от организатора на ГЕОРГИ ХРИСТОВ - Моят път - Търговище, ЕЛ ЕМ СИ ГРУП ЕООД:

"Сложната епидемична обстановка и неизвестни обстоятелства,свързани с това, налагат концертът на Георги Христов в Търговище, насрочен за 29.09.2020г да бъде ОТМЕНЕН. Билетите може да върнете на касите, от където са закупени!

Екипът се извинява за причиненото неудобство и с нетърпение очаква следващите ни срещи"

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Офис 1, Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.