Новини

JAYA THE CAT

отмяна

04 авг

Уважаеми клиенти,

На 31.07.2020 в 21:07 ч. получихме следното съобщение от организатора на JAYA THE CAT, Терминал 1 ООД:

" За съжаление обявяваме, че концертът на Jaya The Cat се отлага. Към момента следващата дата е неопределена, тъй като все още водим преговори с бандата.

Считано от 16.07.2020 г., нидерландските власти въвеждат силно препоръчителна 14-дневна карантина в домашни условия за гражданите, пристигащи от Република България в Кралство Нидерландия. Продължаваме да следим противоепидемичните мерки в двете страни.

Ще ви държим в течение, включително и за информацията как ще преминем към възможността за връщане на суми за билети, ако новата дата не устройва някого. Възстановяването на закупените билети ще може да се осъществи след 15.09.2020 г. Надяваме се да не се налага и съвсем скоро да можем да осъществим това събитие. Апелираме да запазите вашия билет за следващата дата. Това ще бъде ценна подкрепа за нас и за самата група.

До скоро! И бъдете здрави!"

Процедура за връщане на билети след 15.09.2020:

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Офис 1, Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.