Новини

OPERA OPEN 2020: ХОРЪТ СВЕТОВНИТЕ МУ ГЛАСОВЕ

отмяна

18 авг

Уважаеми клиенти,

На 18.08.2020 в 09:57 ч. получихме следното съобщение от организатора на OPERA OPEN 2020: ХОРЪТ СВЕТОВНИТЕ МУ ГЛАСОВЕ, Държавна опера - Пловдив:

„Уважаеми зрители,

поради решение на ръководството на БНР младите изпълнители от Детския радиохор да не пътуват и изнасят концерти в условия на извънредна епидемична обстановка, се налага да отменим концерта "ХОРЪТ И НЕГОВИТЕ ГЛАСОВЕ" на 31 август.

Билети могат да бъдат върнати на касата, от която са закупени или да се презаверят за друго заглавие от програмата на OPERA OPEN 2020 на касата на Опера Пловдив.

Надяваме се да имаме възможност да реализираме проекта с партньорите от БНР в близко бъдеще!

Благодарим за проявеното разбиране! “

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Офис 1, Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.