Новини

Richie Kotzen Euro Tour

отложени кинцерти

31 авг

Уважаеми клиенти,

На 31.08.2020 в 15:50 ч. получихме следното съобщение от организатора на Richie Kotzen Euro Tour, Културна фондация Соул Сити:

"Поради усложнената международна ситуация от COVID-19, Richie Kotzen няма да може да осъществи цялото турне предвидено за 2020 година, но турнето ще стартира от 2021 април месец. Очаквайте до 10 октомври нови дати за концертите в София, Sofia Live club и Пловдив, Bee Bop Cafe. Билетите могат да бъдат върнати през Ивентим или да бъдат запазени за новите дати, като ще важат без презаверка на входа."

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Офис 1, Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.