Новини

Шедьоври на оперната и класическа музика

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ

10 авг

Уважаеми клиенти,


На 08.08.2020 в 22:59 ч. получихме следното съобщение от организатора на Шедьоври на оперната и класическа музика, Арт галерия Констатин Франция:


“ ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ! Здравейте на всички! Скъпа публика!

Благодарим за доверието и присъствието на концерта “Шедьоври на оперната и класическа музика” ! За съжаление, времето ни изигра лоша шега- заваля въпреки обявената прогноза, което обаче не попречи на изпълнителите да изнесат концерта до край! 👏🏻👏🏻

Всички зрители, които желаят да им се възстановят парите от билетите, могат да го направят от понеделник, 10/8/2020 срещу представяне на билет на всички каси на Ивентим!

Още веднъж се извиняваме за причиненото неудобство и сърдечно благодарим на вярната публика, която остана въпреки дъжда. 🙏🏻

От организаторите”

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Офис 1, Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 30.08.2020