Новини

ДОБРАТА, ЛОШАТА И КРАСИМИРА, София

Нова дата

03 сеп

Уважаеми клиенти,

На 03.09.2020 в 16:58 ч. получихме следното съобщение от организатора на ДОБРАТА, ЛОШАТА И КРАСИМИРА – 01.04.2020, София, Прайм го ООД:

„Уважаеми любители на стенд-ъп комедията в България,

Радваме се да обявим нова дата за най-бързо продаващия се спектакъл „Добрата, Лошата и Красимира“, който трябваше да се състои на 01/04/2020 и беше отменен. Очакваме ви на 19/11/2020 в City Stage, където ще можете отново да се смеете от сърце в продължение на 2 часа и при пълно спазване на всички противоепидемични мерки.

Клубът ще работи с намален капацитет и с оглед на нужната дистанция. Всички закупени билети за 01/04/2020 могат да се използват за това събитие без презаверка. Ако желаете да върнете билетите си от Април- това може да стане в местата от където са закупени до 30/09/2020.

Нямаме търпение да се смеем заедно, но от дистанция.“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Офис 1, Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 30.09.2020