Новини

Playmate Of The Year представя : Приказки за възрастни

отменено

23 сеп

Уважаеми клиенти,

На 23.09.2020 в 11:19 ч. получихме следното съобщение от организатора на Playmate Of The Year представя : Приказки за възрастни, ДИ ЕС ДЖИ ПРАДЪКШЪНС ООД:

„Playboy отменят “Приказки за възрастни” във Варна заради внезапната смърт на Христо Сираков

Планираното събитие на Playmate Of The Year за този четвъртък, 24 септември във Vogue Club Варна се отменя. Организаторите съобщиха вчера, 22 септември, че внезапно е починал Христо Сираков, който е част мениджмънта на конкурса и изданието в България.

В негова памет планираното за четвъртък събитие няма да се състои.“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Офис 1, Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.