Новини

Sofia Summer Fest - 26.09.2020

промени в програмата

25 сеп

Уважаеми клиенти,

На 25.09.2020 в 11:56 ч. получихме следното съобщение от организатора на Sofia Summer Fest, ИВЕНТ БГ ДЗЗД:

„Поради лошите метеорологични условия се налага да направим следните промени в програмата:

- 26.09.2020, 11:00 Чутовното нашествие на мечките в Сицилия се отменя. Всеки закупил билет може да си получи парите обратно, от мястото където е закупен билета.

- 26.09.2020, 16:00 Медена земя се отменя. Всеки закупил билет може да си получи парите обратно, от мястото където е закупен билета.

- 26.09.2020, 20:00 Акага - поради лошите метеорологични условия, концертът се мести на 1 октомври. Всички закупени билети важат без презаверяване. Всеки, който иска да върне билета си, може да го направи на място, откъдето го е закупил.“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Офис 1, Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.