Новини

7ми Фестивал на Комедията - Main Event

отменено събитие

23 окт

Уважаеми клиенти,

На 23.10.2020 в 12:53 ч. получихме следното съобщение от организаторите на 7ми Фестивал на Комедията - Main Event, Дъ Комеди Клуб ЕООД:

"Отменено Събитие Stand-up comedy с Комеди Клуб София в Зала 1 НДК.

Скъпи приятели, във връзка с новото влошаване на епидемичната обстановка в страната, Комеди Клуб София отменя stand-up comedy събитието в Зала 1 НДК, насрочено за тази вечер. Всички билети могат да се използват като ваучери на същата сума в Комеди Клубовете ни в София и Пловдив.

Здравето и смехът вървят ръка за ръка и се надяваме възможно най-скоро отново да можем да се събираме заедно в огромната Зала 1 НДК. До тогава ще ви съдействаме с всички сили за всичко свързано с Комеди Клуб София.

Благодарим предварително за разбирането и се надяваме да ви видим скоро при нормални обстоятелства в Комеди Клуба.

С Уважение, Комеди Клуб София"

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Стефани Реклама Русе и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.