Новини

Б.Т.Р на 30, 31 октомври в София Лайв Клуб

промяна в началния час

27 окт

Уважаеми клиенти,

На 27.10.2020 в 12:28 ч. получихме следното съобщение от организаторите на Б.Т.Р на 30, 31 октомври в София Лайв Клуб, Б.Т.Р. Саунд ЕООД:

“Събитията на БТР на 30, 31 октомври в София Лайв Клуб, които ще бъдат с променен начален час, заради форсмажорните наредби на Столична община.

Началния час се променя от 22 ч. на 20 ч. и за двете дати, а вратите на клуба отварят в 19 ч.”

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Стефани Реклама Русе и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: до 18 ч. в деня на събитието