Новини

Балет на лед - ЛЕБЕДОВО ЕЗЕРО и СПЯЩАТА КРАСАВИЦА

нови дати

09 окт

Уважаеми клиенти,

На 08.10.2020 в 16:50 ч. получихме следното съобщение от организаторите на Балет на лед - ЛЕБЕДОВО ЕЗЕРО и СПЯЩАТА КРАСАВИЦА - 11 и 12 декември 2020, ФАЙВ ПРОДАКШЪН ТИЙМ ООД:


"Спектаклите на Балет на лед Спящата красавица и Лебедово езеро предвидени за 11 и 12 декември 2020 година ще се проведат на 4 и 5 декември 2021 година.

Промяната на датите се налага във връзка с наложените противоепидемични мерки у нас и по света.

Билетите закупени до момента за всички представления нямат нужда от презаверяване.

Ще се видим отново на 11 и 12 декември 2021 в пълната зала 1 на НДК, както е било винаги на това вълшебство на лед.

Сумите за билети закупени от Билетен център НДК се възстановяват на място на касите на Билетен център на НДК. "

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Офис 1, Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 01.12.2020