Новини

ЧИКАГО - Мюзикъл - Варна

нова дата

29 окт

Уважаеми клиенти,

На 29.10.2020 в 15:50 ч. получихме следното съобщение от организаторите на ЧИКАГО - Мюзикъл, Театрално-музикален продуцентски център Варна:

„СЪОБЩЕНИЕ


Във връзка с промяна на датата на провеждане, на мюзикъла „Чикаго“ на 07.11.2020г. от 19ч. в ФКЦ, Зала 1, организаторът - ТМПЦ – Варна Ви информира за следното:

Всички закупени билети за събитието ще важат без презаверка за новата дата – 29.12.2020г./ 19 часа, ФКЦ, Зала 1.


Директор

Д.Димова“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Стефани Реклама Русе и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 30.11.2020