Новини

Държавна опера - Бургас

отменени представления

27 окт

Уважаеми клиенти,

На 27.10.2020 в 10:23 ч. получихме следното съобщение от Държавна опера Бургас:

„Уведомяваме Ви, че концертното изпълнение на "Кармина бурана" на Държавна опера - Бургас, предвидено по програма на 30-и октомври, петък, се отменя. Новата дата ще бъде уточнена допълнително.

Всички спектакли на Бургаската опера - до 13-и ноември, включително, се отменят до второ нареждане. Тази мярка се налага поради усложнената епидемиологична обстановка в страната, с цел опазване на здравето - както на артистичния състав, така и на публиката.“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Стефани Реклама Русе и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.