Новини

FSB в Sofia Live club

нови дати

30 окт

Уважаеми клиенти,

На 29.10.2020 в 18:04 ч. получихме следното съобщение от организаторите на FSB в Sofia Live club, Авалон Мюзик ЕООД:

“Приятели, с голямо съжаление, но с огромна надежда, че ще дойде този ден, отлагаме концерта от 13 ноември за 14 май 2021 и от 14 ноември за 15 май 2021!

Благодарим, че подкрепяте, както нас, така и хубавата българска музика!

Не върнахте билетите си и заедно с нас се надявахте, че скоро пак ще се прегърнем...

Все пак, ние вярваме, че този ден ще дойде и отново ще бъдем с ВАС, в едно по-добро и спокойно време!

* Билетите важат без презаверка, но при желание да ги върнете ще имате тази възможност на касите и мястото, от което са закупени!

БЪДЕТЕ ЗДРАВИ”

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Стефани Реклама Русе и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.