Новини

Haley Reinhart

Отмяна на събитието

16 окт

Уважаеми клиенти,

На 16.10.2020 в 10:00 ч. получихме следното съобщение от организаторите на Haley Reinhart, БГ Саунд Стейдж ООД:

“Концертът на Хейли Райнхарт се отменя окончателно

Уважаема публика,

Поради продължаващото разпространение на COVID-19 в световен мащаб се налага концертът на Хейли Райнхарт, който трябваше да се състои на 15 май 2020 в Club Music Jam, да бъде окончателно отменен.

Европейският континент остава все още затворен за граждани, влизащи от Америка. Също така непрекъснато затягащите се мерки за безопасност поставят организаторите в несигурност и в невъзможност да осигурят нова дата за концерта на Хейли Райнхарт в България.

Парите от закупените билети ще бъдат връщани по следния ред:

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Стефани Реклама Русе, Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Срок за връщане на билетите - до края на 2020 г.

Ще се срещнем отново! Вярваме в това!”