Новини

HELL OF A NIGHT

промяна на мястото на провеждане

06 окт

Уважаеми клиенти,

На 06.10.2020 в 15:02 ч. получихме следното съобщение от организаторите на HELL OF A NIGHT, Прайм го ООД:


„3 Жени на Микрофона (Прайм Го ООД) обявяват следните промени в събитието HELL OF A NIGHT, обявено за 31/10 в зала 1 на НДК.

Поради органиченията, свързани със ситуацията Ковид-19 събитието се мести в клуб City Stage- подлез НДК, където ще се състои при спазване на всички изисквания за дистанция.

Новата дата на събитието е 30/10, като при запълване на местата ще се пусне втора дата за 01/11

Събитието ще е с начален час 20:30, клубът ще отвори врати в 19:00

Всички закупили билети за 31/10 в предварителната продажба през март имат възможност да изберат да посетят 30/10 или 01/11 като билетите им гарантират VIP седящи места под сцена.

За да запазите своето място- молим свържете се с нас във фейсбук страницата 3 жени на микрофона, на 3onthemicrophone@gmail.com или на телефона 0885 888 566. Ще получите пълно съдействие с вашата резервация, като преди събитието ще има уредник, който ще ви помогне с настаняването. Всяка резервация е поименна и съответства на броя билети, закупени в предварителна продажба.

За да ви съдействаме са ни нужни- баркод номер от билета, вашите имена, избраната от вас дата, както и за колко човека бихте желали да направите резервация.

В случай, че желаете да върнете вашите билети- може да го направите до 30/10 от местата, от които са закупени.“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Офис 1, Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 30.10.2020