Новини

HELL OF A NIGHT

в два пъти по-голям клуб - Joy Station

23 окт

Уважаеми клиенти,

На 23.10.2020 в 13:08 ч. получихме следното съобщение от организаторите на HELL OF A NIGHT, Прайм го ООД:

„Поради големия интерес към премиерата на новия ни спектакъл "HELL OF A NIGHT" на 30-ти октомври и 1-ви ноември, обявяваме промяна в датата и мястото на провеждане- 7/11 в клуб Joy Station.

Желанието ни хората да са максимално комфортно настанени винаги е било първостепенно за нас, за това местим Hell of a Night в два пъти по-голям клуб- Joy Station, където за ваш и наш комфорт ще бъдете настанени на по-голяма от изискуемата дистанция според наскоро въведените противоепидемични мерки. Всички, закупили билети за 30/10, 31/10 и 01/11 могат да посетят събитието без да презаверяват билетите си. Всички, закупили билети на Pre-sale ще имат осигурени ВИП места под сцена.

За всички присъстващи ще има комплимент от Трастена на входа, като жест за създаденото неудобство и едно добро начало на тази страховита вечер.

Билетите могат да се върнат в местата от където са закупени. Краен срок за връщане- 06/11.

За резервации в клуба- 0894777251“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Стефани Реклама Русе и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 06.11.2020