Новини

ХИЛДА КАЗАСЯН - Да послушаме кино - Пловдив, Шумен и Варна

Нови дати

30 окт

Уважаеми клиенти,

На 30.10.2020 в 14:55 ч. получихме следното съобщение от организаторите на ХИЛДА КАЗАСЯН - Да послушаме кино, Плевенска филхармония:

„Уважаеми зрители, скъпи приятели,

Във връзка с усложняващата се епидемична обстановка, Плевенската филхармония взе не лекото решение да преустанови своята концертна дейност за период от три седмици - от 30.10 до 20.11 включително. Вземането на това решение беше изключително трудно, предвид предстоящите концерти с очарователната Хилда Казасян, нейните гости Васил Петров и Теодосий Спасов, както и страхотните музиканти. Водени от мисълта за сигурността и спокойствието на вас - нашата публика, както и на всички артисти и музиканти на сцената, преценихме, че се налага да отложим за 2021 следните концерти :

„ДА ПОСЛУШАМЕ КИНО“ с ХИЛДА КАЗАСЯН

04.11.2020 Зала С.И.Л.А., ПЛОВДИВ

09.11.2020 Арена ШУМЕН

11.11.2020 Дворец на културата и спорта, ВАРНА

Считаме, че това е решение към този момент и Ви благодарим за подкрепата и разбирането!

В тази връзка правим следните промени :

НОВИ ДАТИ И ЗАЛИ

20.04.2021 Арена ШУМЕН

19.05.2021 зала С.И.Л.А ПЛОВДИВ

09.07.2021 Летен театър ВАРНА

Закупените билети важат за новите дати без допълнителна презаверка. При желание да бъдат върнати, можете да го направите в срок до 01.12.2020 на касата, от която са закупени! При промяна в залата, закупилите билети ще бъдат настанени на идентични места, спрямо вече закупените такива. “

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Стефани Реклама Русе и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 01.12.2020