Новини

JOY Station, София

Промяна в събитийния календар

26 окт

Уважаеми клиенти,

На 25.10.2020 в 15:07 ч. получихме следното съобщение от Joy Station:

"Промяна в събитийния календар на Joy Station заради COVID19

Скъпи приятели на Joy Station,

изострянето на пандемичната обстановка и затягането на мерките за разпространение на COVID-19 доведоха до промени в програмата ни.

С огромно съжаление споделяме, че насроченият за тази вечер концерт на СкандаУ отпада.

Приоритет за екипа на клуба и на групата е вашето здраве, а в този момент повече от всякога трябва да сме внимателни и да се пазим взаимно

Сумите за билетите ще ви бъдат върнати от местата, където са закупени.

В контекста на заповедта от днес за затварянето на нощните клубове за две седмици, считано от 25 октомври, ще бъдат пренасрочени дати за събитията ни до 8 ноември. Ще ви информираме своевременно за всяка промяна в контекста на извънредната ситуация.

Пазете се и бъдете здрави! "

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Стефани Реклама Русе и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.