Новини

Концерт по повод Националния празник на Австрия

отмяна

08 окт

Уважаеми клиенти,

На 08.10.2020 в 11:25 ч. получихме следното съобщение от организаторите на Концерт по повод Националния празник на Австрия, Софийска филхармония:


"Уважаема публика,

Австрийското посолство реши да отложи концерта, посветен на националния празник на Австрия за неопределено време във връзка с указания на Австрийското правителство. Извиняваме се за причиненото неудобство! "


Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Офис 1, Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.