Новини

Ленинградска симфония Шостакович

отложен концерт

22 окт

Уважаеми клиенти,

На 22.10.2020 в 16:27 ч. получихме следното съобщение от организаторите на Ленинградска симфония Шостакович в зала България, Държавна опера Пловдив:

„Уважаеми зрители,

Във връзка с усложнената епидемична обстановка, ръководството на Опера Пловдив обявява, че концертът в зала "България" на 31 октомври, който отбелязва 75 години от създаването на Пловдивска филхармония, се отлага.

Изпълнението на емблематичната Ленинградска симфония от Шостакович от оркестър с 95 музиканта на сцена към този момент не е възможно.

Благодарим за съдействието на партньорите от Софийска филхармония в лицето на нейния директор Найден Тодоров. Юбилейният концерт в зала "България"ще бъде насрочен за нова дата през месец май 2021 година и ще бъде обявен допълнително.

Закупените билети могат да бъдат върнати на касата, на която са закупени в срок до 10 ноември 2020 година.

Извиняваме се за неудобството и Ви благодарим за проявеното разбиране и за подкрепата!“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Стефани Реклама Русе и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 10.11.2020