Новини

ЛЮБОВНИКЪТ ОТ ZANZIБАР

нова дата

16 окт

Уважаеми клиенти,

На 16.10.2020 в 15:41 ч. получихме следното съобщение от организаторите на ЛЮБОВНИКЪТ ОТ ZANZIБАР, Театрално-музикален продуцентски център Варна:

„Спектакълът "ЛЮБОВНИКЪТ ОТ ZANZIБАР", обявен за 22.10.20 от 19:00 на Основна сцена, ще се играе на 02.11.20 от 19:00 на Основна сцена. Билетите, закупени от зрителите за 22.10.20, важат без презаверка за 02.11.20. “

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Стефани Реклама Русе и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.