Новини

Мини Арт фест 10

промяна на мястото

02 окт

Уважаеми клиенти,

На 02.10.2020 в 10:49 ч. получихме следното съобщение от организаторите на Мини Арт фест 10, Цирк Иванов ЕООД и Фондация Мини Арт:


„Скъпи приятели, локацията на фестивала Мини Арт Фест 10 бе променена поради технически причини.

Всички закупени билети за представленията ни ще важат без презаверка!

Очакваме ви на бул.Шипченски проход 2 , до зала Универсиада.

Програмата от представления запазва първоначалния си вид.“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Офис 1, Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.