Новини

Направихте ме на луд

отменено представление

29 окт

Уважаеми клиенти,

На 28.10.2020 в 17:31 ч. получихме следното съобщение от организаторите на Направихте ме на луд, МАСКАРТ ЕООД:

"Уважаеми клиенти ,

планираният и обявен спектакъл "Направихте ме на луд" на 30.10.2020г от 19:30ч в Зала СИЛА , се отменя поради организаторско решение.

Закупилите билети от системата на Ивентим могат да си ги върнат в съответният обект, от който са ги закупили или да ги презаверят за театралната постановка "Мъжът на жена ми" на 10.11.2020г от 19:00ч в Дом на културата "Борис Христов" , на билетна каса "МаскАрт".

Извиняваме се за създалото се неудобство!!"


Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Стефани Реклама Русе и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.