Новини

Операцията на 28.10.2020 във Варна

нова дата

28 окт

Уважаеми клиенти,

На 28.10.2020 в 12:46 ч. получихме следното съобщение от организаторите на Операцията на 28.10.2020 във Варна, Фери Арт ЕООД:

"Поради последните промени наложени от Здравното министерство представлението тази вечер не може да се състои. Местим го за 22.12 от 19.00 ч. Може да гледате със закупените билети без презаверка на същата дата. Тези от вас, които нямат възможност да посетят постановката на 22.12 могат да си получат парите обратно."


Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Стефани Реклама Русе и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 04.11.2020