Новини

Операцията - Парк "Военна Академия"

отмяна

07 окт

Уважаеми клиенти,

На 07.10.2020 в 10:02 ч. получихме следното съобщение от организаторите на Операцията, Фери Арт ЕООД:


"Уважаеми зрители и приятели на „Операцията“!

Поради лошите метеорологични условия вчера, днес и в близките дни, се налага за Вашия комфорт да преместим датата на спектакъла “Операцията” от парка на Военната Академия от 07.10. на 19.10. в Открита сцена “Сълза и смях”, където винаги играем в София.

Всички, закупили билети, за спектакъла, предвиден на 07.10., може да гледат с тях без презаверка на 19.10 вътре в салона на театъра.

Ще запазим достатъчен брой места за желаещите да гледат на 19.10., за да настаним комфортно всеки наш зрител. Разбира се, всеки който няма да може да посети спектакъла на новата дата 19.10 в “Съзла и смях”, може да се свърже с касата или онлайн платформата, от която е закупил билетите си, и да си получи парите обратно. За да няма недоразумения срока за искане обратно на парите от закупилите билети ще е 10-ти Октомври до края на деня. Съжаляваме за повторно причиненото неудобство. Надяваме се да се видим на 19.10 на топло в “Сълза и смях”. Заслужава си!”

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Офис 1, Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.